skip to Main Content

Rotisserie Kamado Joe

Gelijkmatig garen met een rotisserie voor Kamado Joe. De draaispitten van Spit on Fire zijn speciaal ontworpen voor kamado’s en passen perfect op de BBQ’s van Kamado Joe. Deze spitten hebben een elektrische motor en zijn in de maten Small, Medium, Large en XL verkrijgbaar. Voor elk model vind je dus een passende Spit on Fire!

Verkooppunten  Contact

Rotisserie Kamado Joe met elektrische motor

De draaispitten van Spit on Fire hebben een elektrische motor. En dat brengt veel voordelen met zich mee!

Uitermate sappig

Met rotisserie voor Kamado Joe komen je ingrediënten niet direct in aanraking met het vuur. Daarnaast komen de vetten en sappen dankzij de draaiende beweging op andere stukken van het vlees i.p.v. dat het eraf druipt. Dankzij de Spit on Fire blijven je gerechten heerlijk mals en sappig!

Gebruikersgemak

Met een rotisserie voor Kamado Joe wordt barbecueën een stuk relaxter. Je hoeft namelijk niet telkens de deksel te openen en het spit om te draaien. Dit doet de Spit on Fire helemaal geautomatiseerd via een elektrische motor. Trek maar gauw een biertje open!

Gelijkmatig garen

De Spit on Fire braadt je vlees draaiend met een automatische elektrische motor. Door de draaiende beweging gaart je vlees zeer gelijkmatig. Dat is ideaal, want zo brandt je vlees niet aan én blijft het sappig. Genieten dus!

Met deksel dicht garen

Deze Kamado Joe spit is ideaal voor kamado’s. De spit van Spit on Fire past namelijk perfect in de Kamado Joe, waardoor je ook met de deksel dicht het vlees kunt laten garen.

  • Past perfect op verschillende kamado merken
  • Verkrijgbaar in diverse maten
  • Gemaakt van duurzaam 304 Stainless Steel

Experimenteren met een rotisserie Kamado Joe

Een draaispit met elektrische motor heeft dus meer voordelen dan dat je vooraf wellicht bedacht had. De voordelen ontdek je natuurlijk pas écht als je een draaispit aanschaft en ermee gaat experimenteren. Veel plezier gegarandeerd! Heb jij nog vragen over deze voordelen of over het product zelf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Vind het juiste formaat draaispit

Deze handige draaispitten passen perfect op Kamado Joe als je het juiste formaat kiest. Kijk dus even hieronder en check of de spit die je wilt aanschaffen ook past op de kamado die je hebt, zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Compact

Past perfect op een Kamado Joe Junior

Large

Ideaal voor een Kamado Joe I, II

XL

Zeer geschikt voor een Kamado Joe Big Joe

Maak de meest heerlijke gerechten

Met een rotisserie voor Kamado Joe, kun je de meest heerlijke gerechten zelf maken! Dankzij het gemak van de draaispit, gebruik je hem ook gemakkelijk wanneer je aan de slag gaat met je kamado. Het leuke van een draaispit is dat het zorgt voor veel beleving én heerlijke gerechten, waarmee je anderen zeker kunt imponeren. Wil jij bijvoorbeeld familie verrassen met een lekker diner? Maak dan bijvoorbeeld gyros of lamsshoarma met de draaispit van Spit on Fire! Wil jij echt uitpakken tijdens je BBQ en heb je een grotere groep mensen over de vloer? Bereid dan een kip van het spit of heerlijke porchetta. Daarmee laat je je vrienden gegarandeerd versteld staan van je kookkunsten!

Bestel direct een Kamado Joe rotisserie

Wil jij het liefste al direct aan de slag met een rotisserie voor Kamado Joe? Wij werken samen met diverse dealers waarbij je een draaispit van Spit on Fire kunt bestellen of op locatie kunt kopen. Zo kun je bijvoorbeeld bij Kamado Express, Green Forest en vele andere webwinkels direct online bestellen. Of ga langs bij een BBQ-shop bij jou in de buurt. Bij The Fire Station of bij BBQ Experience Center bijvoorbeeld.

Beschikbaar voor deze merken

Back To Top