skip to Main Content

Big Green Egg spit

Ben jij op zoek naar een Big Green Egg spit? Dan zit je bij Spit on Fire helemaal goed! Wij bieden maar liefst 4 verschillende Big Green Egg spitten in de maten: Compact, Medium, Large en XL. Al deze draaispitten hebben een elektrische motor. Zo kun jij met gemak BBQ’en en genieten!

Verkooppunten  Contact

Waarom een draaispit voor Green Egg?

Wil jij meer dan alleen wat speklapjes en hamburgers bakken op je BBQ? Dan is het een goed idee om een draaispit te overwegen. Waarom? Omdat een spit voor Big Green Egg de volgende interessante voordelen heeft:

Sappig vlees

Extra sappig vlees? Dat wil je natuurlijk! Met een Big Green Egg spit komt het vlees niet direct in aanraking met het vuur. Daarnaast komen de vetten en sappen dankzij de roterende beweging op andere stukken van het vlees. Dankzij de spit blijft het vlees dus lekker sappig en mals.

Erg gemakkelijk

Een draaispit Green Egg die automatisch ronddraait zorgt voor erg veel gemak. Jij hoeft alleen de spit met het vlees op de barbecue te plaatsen en je kunt al beginnen met barbecueën! Pak er gerust wat lekkers te drinken bij, nodig wat vrienden uit en de spit doet ondertussen het werk.

Gelijkmatig garen

Met een draaispit voor Green Egg, braad je vlees al draaiend. Deze draaiende beweging maakt de spit automatisch met de elektrische motor. Door de draaiende beweging gaart je vlees zeer gelijkmatig. Dat is ideaal, want zo brandt je vlees niet aan én blijft het sappig. Genieten dus!

Met deksel dicht garen

Deze Big Green Egg spit is ideaal voor kamado’s. De spit van Spit on Fire past namelijk perfect in de Big Green Egg, waardoor je ook met de deksel dicht het vlees kunt laten garen.

  • Past perfect op verschillende kamado merken
  • Verkrijgbaar in diverse maten
  • Gemaakt van duurzaam 304 Stainless Steel

Big Green Egg spit van de beste kwaliteit

De kwaliteit die je gewend bent van Big Green Egg, wil je ook bij de accessoires die je koopt. Met deze spit voor Big Green Egg kun je zeker rekenen op deze kwaliteit. De RVS spit is gemaakt van duurzaam 304 stainless steel en is erg stevig. Dat is erg fijn, want hierdoor gaat deze spit erg lang mee. Extra BBQ plezier dus!

Spit Big Green Egg: verkrijgbaar in diverse maten

Je wil natuurlijk een spit die perfect past op jouw BBQ, daarom verkopen wij de spit van Big Green Egg met elektrische motor in diverse maten. De maten die wij aanbieden zijn:

Compact

Ideaal voor de Big Green Egg MiniMax

Medium

Past perfect op de Big Green Egg Medium

Large

Zeer geschikt voor de Big Green Egg Large

XL

Geeft veel BBQ plezier op de Big Green Egg XL

Direct aan de slag

De draaispit voor Green Egg werkt zo gemakkelijk dat je direct aan de slag kunt met het maken van heerlijke gerechten. Welke gerechten kun je eigenlijk het beste bereiden op een rotisserie? Om je alvast wat inspiratie te geven, delen we hier een aantal aanraders:

  • Porchetta met verse kruiden
  • Varkensbuikrollade
  • Kip van het spit
  • Kalkoen

Wil jij ook dit soort stukken vlees heerlijk mals bereiden op je Big Green Egg? Kies dan voor een draaispit van Spit on Fire!

Beschikbaar voor deze merken

Back To Top