skip to Main Content

Primo rotisserie

Ben jij op zoek naar een accessoire waarmee je vlees heerlijk kunt bereiden op je Primo kamado? Wellicht is een draaispit van Spit on Fire iets voor jou! Met een draaispit met elektrische motor draait het eten automatisch rond en blijft het vlees heerlijk mals. Ideaal!

Verkooppunten  Contact

De voordelen van een Primo rotisserie

Wil jij op meer manieren gebruik kunnen maken van je Primo kamado? Met een rotisserie voor Primo kun je meer dan kipspiesjes en worstjes bakken. Met een rotisserie kun namelijk grote stukken vlees heerlijk bereiden en kun je genieten van erg veel gemak dankzij de elektrische motor. Benieuwd naar alle voordelen van een Primo rotisserie? We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

Elektrische motor

Deze rotisserie voor Primo wordt elektrisch aangedreven door de motor. En dat zorgt voor erg veel gemak! Het vlees draait automatisch rond. Hierdoor kun jij in de tussentijd alvast een drankje open maken, bijgerechten klaarmaken of genieten van de zon en de heerlijke geuren die uit je kamado komen.

Gelijkmatig garen

Met dit handige draaispit gaart je vlees gelijkmatig. Zo weet je zeker dat iedereen die mee-eet een lekker stukje vlees heeft. Een ander voordeel: Doordat het vlees zo gelijkmatig gaart en boven het vuur aan de spit zit, verbrandt je vlees ook niet!

Tal van mogelijkheden

Met een spit zijn de mogelijkheden eindeloos! Denk jij dat je alleen een kip of stuk varken aan het spit kan grillen? Dan heb je het mis! Ook kalkoen, lam, eend, speenvarken of zelfs pitavlees kun je bereiden. En dan hebben we het nog niet eens over alle variaties die je kunt toepassen met deze soorten vlees.

Sappig & mals

Droog en taai vlees is wel het laatste wat je wilt. Met een draaispit blijft het vlees automatisch heerlijk sappig en mals. Doordat het vlees continue ronddraait en niet direct in aanraking komt met vuur, blijven de sappen van het vlees behouden. Heerlijk!

  • Past perfect op verschillende kamado merken
  • Verkrijgbaar in diverse maten
  • Gemaakt van duurzaam 304 Stainless Steel

Rotisserie Primo: Ervaar het gemak

Met een draaispit met elektrische motor van Spit on Fire kun je pas écht genieten! Eindeloos de deksel van je Primo opentrekken om het vlees te checken is verleden tijd. Ook iedere keer het vlees of de draaispit handmatig draaien is niet nodig. Met deze rotisserie ervaar je erg veel gemak.

Je wil natuurlijk een spit die perfect past op jouw BBQ, daarom verkopen wij de Primo rotisserie met elektrische motor in diverse maten. De maten die wij aanbieden zijn:

Compact

Ideaal voor de Primo Junior

Large

Zeer geschikt voor de Primo Large (L 300)

XL

Geeft veel BBQ plezier op de Primo XL (XL 400)

Extra genieten met een Spit on Fire

Doordat onze Primo rotisserie elektrisch aangedreven wordt, verricht deze al het werk. Jij hoeft alleen nog maar te genieten! Het volgende dien je alleen nog even zelf te doen:

  • Haal een heerlijk stuk vlees
  • Gebruik een rub of kruiden en geef het vlees meer smaak
  • Rijg het vlees aan de spit
  • Nodig een aantal vrienden uit
  • Wacht nog heel even…
  • Geniet met z’n allen!

Vind een dealer

Ben jij overtuigd van de voordelen van een rotisserie voor Primo kamado’s? Bestel dan direct bij een van onze dealers deze handige draaispit van Spit on Fire! Wil je liever in een BBQ-shop de draaispit nog bekijken? Dat kan ook! Diverse BBQ shops verkopen deze Primo rotisserie. Bekijk hier even welke dealer bij jou in de buurt zit.

Beschikbaar voor deze merken

Monolith
Keij Kamado
YAKINIKU
Grill Guru
Grizzly Grills
Back To Top