skip to Main Content

Yakiniku rotisserie 

Verken de perfecte aanvulling op jouw Yakiniku met de Yakiniku rotisserie van Spit on Fire! Deze eersteklas rotisserie-accessoire tovert jouw Yakiniku om tot een veelzijdige grillkampioen. Geniet van heerlijk sappige en gelijkmatig gegrilde gerechten, van hele kippen tot robuuste braadstukken, dankzij een krachtige motor die voor een stabiele rotatie zorgt. Breid je buitenkookervaring uit en verken de veelzijdige mogelijkheden die de rotisserie biedt! 

Verkooppunten  Contact

Voordelen Yakiniku rotisserie 

Benieuwd waarom deze rotisserie van Spit on Fire een must-have is voor thuis? Wij zijn er razend enthousiast over en delen graag waarom. De voordelen van ons draaispit zijn talrijk: 

GELIJKMATIG GAREN 

Door de constante rotatie worden gerechten zoals kip, grote stukken vlees en groenten gelijkmatig aan alle kanten geroosterd. Dit zorgt ervoor dat het voedsel sappig blijft en overal even gaar wordt, zonder dat je het handmatig hoeft te draaien. 

GEBRUIKSGEMAK 

Met de rotisserie wordt het koken een stuk zorgelozer. Je hoeft niet langer constant te gissen of het vlees al gaar is of voortdurend erbij te blijven staan. Zet gewoon je maaltijd op het spit, stel de timer in, en je kunt je aandacht besteden aan andere voorbereidingen. Dit zonder de angst dat je vlees aanbrandt, wat je gemoedsrust geeft en je meer ruimte biedt om te genieten van het samenzijn en de voorpret van het aankomende feestmaal. 

INTENSERE SMAKEN 

De constante rotatie van het spit zorgt ervoor dat vleessappen gelijkmatig binnen het vlees worden verdeeld, wat een sappig resultaat garandeert. Dit zorgt niet alleen voor een malser stuk vlees, maar ook voor een diepere en meer uitgesproken smaakbeleving. Omdat de sappen niet verloren gaan maar juist continu door het vlees circuleren, krijg je gerechten die rijk zijn aan smaak en heerlijk mals zijn, keer op keer.

VEILIGHEID 

De gelijkmatige rotatie van een rotisserie houdt het voedsel op een veilige afstand van de vlammen, wat de vorming van gevaarlijke steekvlammen vermindert. Dit resulteert in een betrouwbaardere en veiligere kookomgeving, terwijl je voedsel sappig en perfect geroosterd blijft. 

  • Past perfect op verschillende kamado merken
  • Verkrijgbaar in diverse maten
  • Gemaakt van duurzaam 304 Stainless Steel

Yakiniku rotisserie van de beste kwaliteit 

De vertrouwde kwaliteit van Yakiniku vind je ook terug in de accessoires die je aanschaft, zoals bij deze Yakiniku rotisserie. Je kunt rekenen op uitmuntende kwaliteit met deze rotisserie. De motor werkt op 220 volt en is uiterst stil in gebruik. Bovendien is het heel eenvoudig om de motor aan en uit te zetten met de handige aan/uit-knop. 

 

Combineren met Yakiniku 

De spit is speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met de Yakiniku Large en XLarge modellen uitgerust met een pizzamond. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van optimale compatibiliteit en prestaties, perfect afgestemd op de afmetingen en eigenschappen van deze specifieke modellen. Hiermee kun je de veelzijdigheid van je barbecue uitbreiden en moeiteloos schakelen tussen grillen en bakken, waardoor je gerechten perfect gegaard en heerlijk van smaak zijn. 

Benieuwd welk spit geschikt is voor jouw kamado? Bekijk dan onze maattabel!

Direct aan de slag 

De rotisserie werkt zo gemakkelijk dat je direct aan de slag kunt met het maken van heerlijke gerechten. Welke gerechten zou je het beste kunnen bereiden op een rotisserie? Wij geven je alvast wat inspiratie: 

  • Een (vlees)rollade 
  • Kebab 
  • Een gehele vis 
  • Een verzameling van groenten 

Ben je geïnspireerd geraakt? Kies dan voor een rotisserie van Spit on Fire! Bekijk de verkooppunten hier.

Beschikbaar voor deze merken

Monolith
Keij Kamado
YAKINIKU
Grill Guru
Grizzly Grills
Back To Top