skip to Main Content

Weber draaispit

Wil jij vlees grillen op een draaispit en ben je in het bezit van een Weber? Dan is de Spit on Fire RVS draaispit voor de Weber Summit zeker wat voor jou! Met deze Weber draaispit heb je een spit van hele goede kwaliteit in huis waar je jarenlang van kunt genieten. Deze draaispit past precies op de Weber Summit en draait automatisch rond dankzij de elektrische motor. Ideaal!

Verkooppunten  Contact

Weber draaispit van Spit on Fire: de voordelen

Ben jij benieuwd welke voordelen een spit voor Weber BBQ’s heeft? We hebben die van Spit on Fire voor Weber even voor je onder elkaar gezet:

Gewicht tot 20 kg

Wil jij echt groots uitpakken? Met deze Weber draaispit kun je stukken vlees bereiden tot maar liefst 20 kg! De sterke elektrische motor draait het vlees met gemak rond.

Duurzaam 304 stainless steel

Dankzij de 304 stainless steel waarvan deze Weber BBQ spit gemaakt is, komt roest niet voor! De roestvrijstalen Weber draaispit kun je tevens gemakkelijk schoonmaken. Dat is natuurlijk fijn, want het is geen tijdrovend klusje en je draaispit gaat ontzettend lang mee.

Sappig & mals vlees

Met een draaispit blijft je vlees heerlijk sappig en mals. Doordat een Weber BBQ spit niet direct in aanraking komt met het vuur en continue ronddraait blijven de sappen behouden. En dat verschil proef je direct!

Gelijkmatig gegaard

Als jij het vlees wat van deze draaispit komt op tafel zet, hoeven de gasten niet te strijden om het lekkerste stukje. Ieder stukje vlees is namelijk lekker! Doordat het vlees ronddraait, gaart het gelijkmatig. Vechten om het laatste stuk zal dus eerder een probleem worden.

  • Past perfect op verschillende kamado merken
  • Verkrijgbaar in diverse maten
  • Gemaakt van duurzaam 304 Stainless Steel

Weber BBQ spit: verkrijgbaar voor Summit

Je wil natuurlijk een spit die perfect past op jouw BBQ, daarom verkopen wij een Weber BBQ spit met elektrische motor in diverse maten. De maten die wij aanbieden zijn:

Weber

Ideaal voor de Weber Summit

Spit voor Weber BBQ op maat

Deze Weber BBQ spit sluit naadloos aan op de Weber Summit. De draaispit voor Weber van Spit on Fire is dikker aan de voorkant dan aan de achterkant. Hierdoor kan de deksel van de Weber Summit gewoon gesloten worden wanneer je de draaispit gebruikt. Vlees langzaam grillen op je Weber is dus zeker mogelijk!

Draaispit Weber: BBQ’en met veel gemak

Met een rotisserie, oftewel Weber draaispit, kun je erg gemakkelijk aan de slag met grote stukken vlees. Omdat de draaispit van het merk Spit on Fire een elektrische motor heeft, wordt het vlees automatisch gedraaid. Dat scheelt jou ontzettend veel gedoe. Maar wellicht nog belangrijker: je kan in de tussentijd allerlei andere dingen doen. Het vlees brandt namelijk niet zomaar aan, omdat het niet in contact staat met het vuur en omdat het continue ronddraait. Zo hou jij voldoende tijd over om alvast wat heerlijke bijgerechten te maken, de tafel te dekken of een biertje te pakken.

Vind direct een dealer

Wil jij deze handige Weber draaispit graag kopen? Dat kan gemakkelijk via één van onze dealers. Bestel direct online in één van de webshops of ga langs bij een BBQ shop bij jou in de buurt! Geniet vervolgens van jarenlang plezier & verras je vrienden met de mooiste gerechten.

Beschikbaar voor deze merken

Back To Top