skip to Main Content

Bastard draaispit

Helemaal gek op grillen op je Bastard? Dan is een Bastard spit met elektrische motor echt iets voor jou! Met een draaispit voor Bastard kamado’s kun je stukken vlees gelijkmatig grillen. Een Bastard draaispit is in Compact, Medium, Large en XL formaat beschikbaar.

Verkooppunten  Contact

Spit-on-Fire-Bastard

De voordelen van een Bastard draaispit

Wil je weten waarom een spit voor Bastard van Spit on Fire zo fijn is om in huis te hebben? Wij zijn erg enthousiast over dit handige accessoire en leggen jou graag uit waarom. De voordelen van een draaispit van Spit on Fire zijn:

Elektrische motor

De draaispit Bastard wordt elektrisch aangedreven door de motor. En dat zorgt voor erg veel gemak! Het vlees draait automatisch rond. Hierdoor kun jij in de tussentijd alvast een drankje open maken, bijgerechten klaarmaken of genieten van de zon en de heerlijke geuren die uit je kamado komen.

Vlees met veel smaak

Met een draaispit bereid je de heerlijkste stukken vlees! De sappen uit het vlees worden namelijk behouden. En doordat de sappen in het vlees blijven, blijft het ook lekker sappig.

Geen verbrand vlees

Zonde! Je koopt een heerlijk groot stuk vlees om er écht van te genieten en dan verbrandt het op de BBQ. Dat is met een Bastard draaispit gelukkig verleden tijd! Doordat het vlees continue ronddraait, wordt het vlees mooi en gelijkmatig gebakken.

Gemakkelijk weer schoon

Deze spit voor Bastard kamado’s kun je gemakkelijk en snel schoonmaken. Dat is erg fijn, want daardoor gaat de spit ook langer mee. Met deze spit kun jij dus jarenlang genieten!

  • Past perfect op verschillende kamado merken
  • Verkrijgbaar in diverse maten
  • Gemaakt van duurzaam 304 Stainless Steel

Ontdek onze dealers!

Ben jij overtuigd van het gemak en de mogelijkheden die een Bastard draaispit heeft? Wil jij het liefste direct een draaispit aanschaffen? Dat kan! Kijk waar onze dealers zich bevinden op onze dealerpagina! Dan geniet jij binnenkort nog van heerlijke malse stukken vlees. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Kies een Bastard spit met de juiste afmeting

De handige draaispit voor Bastard kamado’s is in diverse maten verkrijgbaar. Ideaal, want je wilt natuurlijk een draaispit dat perfect in je kamado past. De draaispitten zijn tevens dikker aan de voorkant dan aan de achterkant, zodat je kamado ook dicht kan wanneer je het spit gebruikt.

Bastard Compact

Kies voor de Spit on Fire Compact.

Bastard Medium

Kies voor de Spit on Fire Medium.

Bastard Large

Kies voor de Spit on Fire Large.

Bastard XL

Kies voor de Spit on Fire Large.

Draaispit Bastard: De beste prijs-kwaliteitverhouding

Deze Bastard draaispit is speciaal ontworpen voor kamado’s en dat merk je direct! Er zijn natuurlijk andere merken op de markt gebracht, maar de kwaliteit die Spit on Fire garandeert, vind je eigenlijk nergens. En mocht je ergens anders een draaispit vinden van dezelfde kwaliteit, dan past die waarschijnlijk niet op je kamado of is hij erg prijzig. Spit on Fire biedt namelijk universele maten.

De spit voor Bastard van Spit on Fire is van een geweldige kwaliteit voor een eerlijke prijs. Deze draaispitten zijn vanuit passie voor BBQ’en gemaakt. Wij willen namelijk iedereen het gemak en de mogelijkheden die een draaispit van Spit on Fire heeft laten ervaren!

Beschikbaar voor deze merken

Back To Top